Λίγα λόγια

 

ΠΙΑΤΣΑ ΤΥΛΙΧΤΟ

Εδώ και οκτώ χρόνια διατηρούμε την ποιότητα και τη νοστιμιά μας σε έναν όμορφο χώρο ακριβώς έξω από το μετρό της Πανόρμου με θέα την πλατεία! Στο μαγαζί μας εκτός από τα κλασικά παραδοσιακά καλαμάκια χοιρινού και κοτόπουλου, θα βρείτε τυλιχτά μεγάλου μεγέθους με απεριόριστους συνδυασμούς υλικών και σως, αυθεντικό αρμένικο κεμπάπ, πεϊνιρλί με γύρο και λιωμένο cheddar, κοτόπουλο σχάρας χωρίς κόκκαλα, πίτα club με πανσέτα ή φιλέτο κοτόπουλο, δροσερές σαλάτες και μια μεγάλη ποικιλία σε πιάτα vegan και vegetarian!

Μια δοκιμή θα σας πείσει...

Λίγα λόγια για εμάς

ΠΙΑΤΣΑ ΤΥΛΙΧΤΟ

στην Πανόρμου Αμπελοκήπων

Έχουμε δημιουργήσει με αγάπη και μεράκι ενα ζεστό και μοντέρνο χώρο που αποτελεί την εξέλιξη του παραδοσιακού ψητοπωλείου σε ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών! Η κουζίνα μας παντρεύει την Ελληνική παράδοση με Κυπριακές, Κρητικές και Ανατολίτικες επιρροές. Προτεραιότητά μας είναι οι πελάτες μας να φεύγουν πάντοτε ευχαριστημένοι και χορτάτοι!

Νόστιμα & Ελληνικά!

Ξεχωρίζουμε για τα φρέσκα υλικά μας, τα καλοψημένα κρεατικά και τις μεγάλες μερίδες μας. Φημιζόμαστε ιδιαίτερα για τις φρέσκιες και κομμένες στο χέρι πατατούλες μας!